Het langverwachte Hoessenbosch Festival opent vanaf donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september opnieuw zijn betoverende poorten.

Het idyllische bos wordt wederom omgetoverd tot een magische sprookjes-speeltuin, dit jaar met het thema “Fairytales”. Bezoekers kunnen zich klaarmaken voor een betoverend avontuur vol muzikale diversiteit, met optredens variërend van Top40-hits tot live bandjes, van Hardstyle tot Nederlandstalig en alles daartussenin. Voor ieder wat wils dus. Opmerkelijk is de toevoeging van een extra grote mainstage, een primeur voor dit jaar.

Na het immense succes van vorig jaar, begint het festival opnieuw met een exclusieve businessavond op donderdag. Vervolgens kunnen festivalgangers twee dagen lang genieten van non-stop muzikaal spektakel. Het weekend wordt afgesloten met een onvergetelijke familiedag, waar jong en oud samenkomen om te genieten van de festivalervaring.

Het Hoessenbosch Festival wordt georganiseerd door Stichting Berghem Events, die erom bekend staat keer op keer een unieke en bruisende sfeer te creëren. Met een indrukwekkende line-up van artiesten, belooft dit jaar ook weer een ongeëvenaarde ervaring te worden. Onder de vele getalenteerde acts bevinden zich grootheden als The Darkraver, 2 Brothers on the 4th Floor, Stef Ekkel en Marco Schuitmaker.

Dit festival belooft een reis door betoverende muziek en sprookjesachtige atmosferen. De vier dagen durende viering biedt niet alleen een gevarieerde line-up, maar ook een magische setting die bezoekers zal meenemen naar een wereld vol muzikale en visuele verrassingen. Of je nu een fervent liefhebber van dansmuziek bent, graag meezingt met Nederlandstalige hits, of gewoon wilt genieten van de betoverende sfeer, het Hoessenbosch Festival heeft voor iedereen iets in petto.

En er is nog meer goed nieuws voor degenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Radiozender Mfm zal het gehele weekend live verslag doen van dit betoverende evenement. Zo kunnen luisteraars vanuit het hele land meegenieten van de muziek, de sfeer en de hoogtepunten van het Hoessenbosch Festival. Stem af op Mfm en mis niets van dit magische spektakel!

Mis dit betoverende evenement niet en kom van 31 augustus tot en met 3 september naar het Hoessenbosch Festival, waar muziek, sprookjes en feestelijkheden samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Voor kaartverkoop en meer informatie, bezoek de officiële website van het festival.