Deze uitzending zijn we in mineur; het is de afscheidsshow van Nathalie omdat ze heeft besloten dat ze gaat stoppen. Dat Roy en ik dat superjammer vinden is een understatement maar we moeten er mee dealen.
We zijn deze uitzending begonnen om haar in de bloemetjes te zetten. Aan de bos bloemen hangt een kaartje: “we gaan je missen Nathalie”, dus dan denkt ze misschien de komende week nog eens aan ons … en als ze het kaartje bewaard nog eventjes langer.

We hebben met Nathalie afgesproken dat ze ieder half uur een nummer mag aandragen; het eerste nummer is van The Beatles; Get Back. Het volgende half uur zal The Boss worden gedraaid.

We bellen met Leon van der Heijden, onze chef, die een recept heeft opgestuurd. De titel van het recept past niet bij de foto dus we zijn benieuwd naar de ingrediënten van dit bijgerecht.

In het tweede uur worden door Nathalie Rollercoaster door Danny Vera aangedragen waar ze een bijzondere herinnering aan heeft.

Leuk voor Nathalie: ze krijgt ingesproken berichtjes binnen die haar bedanken voor haar muzikale inzet bij Het Goedemorgen Cafe. Mooi!

Peter van der Wijst is in de studio om te vertellen over de activiteiten van de NOBB en om afscheid te nemen van Nathalie. In het laatste uur spreken we Frank van Heck die samen met Co-incidental de 10de editie van Nothing Else Matters organiseerde en daar een recordbedrag van 9.100 euro bij ophaalde voor No Guts, No Glory. Het is overdreven om te zeggen dat ze erg blij zijn met dit resultaat!

Nathalie heeft dit uur nog een nummer in de categorie Nieuwe Muziek: Post Malone en Mercy John met Teenage Lover.

We herhalen een item van Nathalie over: ‘het kledje’, wat overigens ook op onze website te vinden is. Het is wederom hilarisch!

Als thema moet deze week de afsluiter voldoen aan het criterium Rock en Roll en uit de inzendingen wordt een keuze gemaakt. Der Deutsche heeft ook deze week weer zijn hoogtepunt. Over twee weken zijn we er weer. Zonder Nathalie helaas …