Het is de dag na de wedstrijd van Nederland tegen Frankrijk, de katers vlogen om de oren.
Echter dit was niet zo voor Jeffrey en Roy tijdens het Goedemorgen Café. Zij weten wel dat de bal rond is, maar echt voetbal minded waren zij niet. Dus over voetbal praten dat ging niet geheel vlekkeloos tijdens de uitzending. Maar we waren niet de enige waar het niet geheel vlekkeloos ging.

Zo hadden we Peter van der Wijst aan de lijn die meteen begon met een excuses. Volgens ons terecht, maar het ging niet over ons. Het ging om de veranderingen aan het inlogsysteem op de site van de NOBB. Men had ingeschat dat het begeleidend schrijven met daarbij de uitleg over de veranderingen genoeg was. Dat hebben ze bij de bibliotheken geweten. De welbekende telefoonlijnen stonden rood deze week.

Waar het wel als een speer ging was in Loosbroek. Alleen willen ze dat niet, ze willen het juist daar rustiger aan doen. Onder de 30 km per uur zelfs. Dat leverde de afgelopen tijd namelijk geld op. €2000 werd uiteindelijk uitgekeerd onder drie goede doelen, waaronder Stal Bertus. De kinderboerderij kon het geld goed gebruiken om als eerste de konijnenhokken te gaan aanpakken. Die verdienen wel groot onderhoud zo gaf Robert Cornellissen aan.

Geen onderhoud maar sluiting voor de middelbare school in Heesch. Het is daarom reden om nog 1 keer met alle leerlingen en zeker ook oud leerlingen een reunie te organiseren. Op www.reunieheesch.nl kunnen mensen zich aanmelden voor deze reunie van de school die in de loop der tijd vele namen heeft gekend, van Sint Antonius Mavo, naar Carmel College tot Hooghuys. In oktober van dit jaar kunnen oud leerlingen en leerkrachten elkaar tijdens deze reunie weer zien.

En dit was dan een greep wat we gedaan hebben, want het recept, de bios, der Deutche en natuurlijk de top 3 kwamen ook nog voorbij, maar dat vind je elders op deze website.

Voor nu fijn weekend, wie weet lukt het volgende keer……..wel.