Deze uitzending komt vanuit Uden dus alles is anders. Maar, … wel leuk! Roy en Anke = oude setting.
We spreken met Peter van de Wijst over de gewijzigde openingstijden omdat het nu vakantie is. De vakantietas komt ook langs, een tas met 5 boeken er in, een verrassing maar misschien wel leuk omdat er iets anders in zit omdat je dit zelf niet direct zou kiezen. Deze boeken mag je een maand lenen en lezen. Hij vertelt ook over movie-night Maashorst in de bieb in Uden, daar draait de Oorlogswinter van Jan Terlouw. Zie het ook als een ontmoetingsmoment.

Verder keuvelen we wat af tijdens deze uitzending. Onderwerpen als het optreden van Tailor Swift komen voorbij, als (natuurlijk) ook de komende kwartfinale wedstrijd van Nederland – Turkije van vanavond.  We bellen zoals altijd ook met chef Leon en dat recept bespreken we. Makkelijk voor te bereiden en heerlijk voor op de barbecue! Weer eens wat anders. Jammie!

De Dag Van Vandaag wordt behandeld met daarin de gebeurtenissen van Vroeger en ook de jarigen van vandaag. Ook komen de actualiteiten over minister-president Schoof en president Baiden aan bod. Zie je wel; we zijn allround. In het laatste half uur bellen we met Der Deutsche en hoewel het ook voor de ze docent Duits vakantie is, heeft hij wederom een geweldig woord voor ons .

Het was leuk in Uden! Volgende keer proberen we het gewoon weer!