Uitgelicht
Uitzending 519
Terwijl Roy vol enthousiasme de studio binnenkwam had Nathalie wat technische opstartproblemen.
Uitzending 518
Op deze prachtige zaterdagochtend zijn we fris en vrolijk in de studio.
Uitzending 519
Terwijl Roy vol enthousiasme de studio binnenkwam had Nathalie wat technische opstartproblemen.
Uitzending 518
Op deze prachtige zaterdagochtend zijn we fris en vrolijk in de studio.
Uitzending 517
Pffooeee… een uitzending waarbij Roy een bekentenis gaat doen. Hij weet de spanning er goed in te
03-04-2021

Uitzending 491

Uitzending 491

We hebben ons, ieder met zijn/haar eigen ongemakken, weer door de afgelopen week geworsteld en waren op tijd hersteld voor een nieuwe uitzending.

Peter had heugelijk nieuws te vertellen. De bieb in Oss bestond afgelopen woensdag 100 jaar! De feestelijke activiteiten zullen na de zomer gaan plaatsvinden. Toch zijn er de komende tijd wel weer online activiteiten. Op dinsdagochtend 13 april en donderdagavond 15 april is een online Mensenbieb. Hierbij mogen bezoekers via een Zoom één op één in gesprek met iemand met een bijzonder verhaal, met als doel om vooroordelen weg te nemen. De deelnemers van de Mensenbieb zijn mensen die je normaal niet zo snel spreekt. Zo doen aan deze Mensenbieb bijvoorbeeld een eenzame jongere, een vluchteling, een transman (transgender), een blinde en een oud-gevangene mee. Door met hen te praten, kijk je anders tegen hun situatie aan. Een gesprek duurt twintig minuten en je mag je via de website zo vaak inschrijven als je wil. Deelname is gratis.

Van Chef Léon kregen we het recept voor een Meringuerol voor 24 personen, geïnspireerd door Chef Yotam OttoLenghi. In de vulling zit lekker veel fruit zoals frambozen, blauwe bessen en aardbeien. Als garnering gaan er nog pistachenootjes, rozenblaadjes en mint takjes op. Roy kreeg er al trek in. Léon had dan ook nog een extra tip voor ons: zet er een verbanddoos bij want je eet je vingers erbij op.

Cor Alberink vertelde ons wat “Gelackmeiert” is, namelijk: dat je bedrogen bent. Het nieuwe woord waar we weer over na kunnen denken is: “Dunkelziffer”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Regen Regen
Uitzending op: 5 juni, 2022
Rob de Nijs –
Ritme van de regen
Weather Girls –
Its Raining Men
B.J. Thomas –
Raindrops Keep Fallin’on My Head