Uitgelicht
Uitzending 527
Het is vandaag een belangrijke dag, namelijk; de intocht van Sinterklaas.
Uitzending 526
Het wordt bij voorbaat al een memorabele dag: de warmste dag in de historie; het wordt vandaag op 29
Uitzending 527
Het is vandaag een belangrijke dag, namelijk; de intocht van Sinterklaas.
Uitzending 526
Het wordt bij voorbaat al een memorabele dag: de warmste dag in de historie; het wordt vandaag op 29
Uitzending 525
Het is al vroeg gezellig in de studio! De techniek laat ons even in de steek dus Roy staat al meteen
20210529_113938

Uitzending 495

We zijn weer bijgekomen van onze songfestival uitzending én het festival zelf, dus het was weer de hoogste tijd voor een nieuwe bomvolle uitzending. Helaas vandaag zonder onze Anke, maar desalniettemin hebben we weer een leuke uitzending gehad.

Peter van der Wijst vertelde dat de bieb weer open is en mensen weer boeken kunnen komen lenen, maar heel veel meer mag helaas nog niet. Om lekker de deur uit te gaan, hebben de bibliotheken van Oss, Meierijstad en Landerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Wandelbond de zomerwandeling “Buiten je boekje” georganiseerd. Op zondag 4 juli kun je in Oss 8 km wandelen. Er is op  4 plekken een activiteit  zoals theater, iemand die voorleest of poëzie. De wandeling start en eindigt bij de Geffense Plas. Het is nodig om je aan te melden, in verband met corona zijn er verschillende starttijden.

Emma Joan brengt volgende week vrijdag, 4 juni, haar nieuwe single “Anders” uit. Wij hadden de primeur want ze zong ‘m live, tevens als haar eerdere single “Jij denkt dat jij me kent”. Ze heeft deze periode niet stil gezeten en is druk met het geven van zanglessen en op 22 juni hoopt ze af te studeren aan het Conservatorium Artez in Arnhem. Eind dit jaar volgt een EP met eigen nummers, dan zullen er ook live-shows worden aangekondigd.

Met Chef Léon hadden we vandaag het kortste item uit onze geschiedenis. De zaken gaan goed en er staat een drukke dag op de planning in Frankrijk. We kregen het recept voor een groentetaart.

Na de primeur van Emma Joan hadden we nóg een primeur. Johan de Groot, beter bekend als DJ Resound speelde zijn eerste single “Numbers”. Zijn DJ-werkzaamheden konden het afgelopen jaar natuurlijk niet doorgaan dus besloot hij gitaar te leren spelen en liedjes te gaan schrijven. Ook speelde hij een cover van Billy Ocean “Love really hurts without you”.

Cor Alberink vertelde ons wat “die Wonne” is, namelijk: een hoge graad van geluk. Het nieuwe woord waar we weer over na kunnen denken is: “der Winzer”.

Over twee weken zijn we er weer!

 

Geef een antwoord

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Tour de France
Uitzending op: 9 juli, 2022
Stromae –
Alors On Danse
Barbara Pravi –
Voila
Zaz –
Je Veux