Uitzending 503
Een bomvolle uitzending met live muziek van Various and Friends
Uitzending 502
We waren vandaag in duo-vorm te horen. Anke moesten we helaas missen maar zal zich…
Uitzending 503
Een bomvolle uitzending met live muziek van Various and Friends
Uitzending 502
We waren vandaag in duo-vorm te horen. Anke moesten we helaas missen maar zal zich…
Uitzending 501
Gezellig! We zijn er weer! Zowel Natalie, Roy als Anke zijn door de mist naar de studio….
20210626_103819

Uitzending 496

We waren even een paar weken afwezig maar Roy en Nathalie waren vanochtend weer te horen.

Al vroeg in de uitzending vroeg Roy aan Nathalie wat haar eerste singletje was dat ze vroeger heeft gekocht. Nathalie begon met het kopen van albums van boybands, en daardoor ontstond het idee om later in de uitzending een boyband top 3 te doen.

We spraken weer met Peter van der Wijst van de bibliotheek. De zomer komt er weer aan en als de schoolvakantie begint lezen kinderen minder. Daarom is er in alle vestigingen een activiteit bedacht voor kinderen van groep 3-8: De Leesmiljonairs. Het is de bedoeling dat kinderen in de zomervakantie zoveel mogelijk leesminuten maken en totaal bij elkaar één miljoen leesminuten maken. De kinderen kunnen bij hun bibliotheek een boekenlegger en een poster ophalen, waar ze de gelezen minuten op kunnen noteren. Neem je je boekenlegger mee naar de bieb dan kun je een bronzen, zilveren of gouden diploma krijgen en soms zelfs een cadeautje. Kinderen kunnen tot 10 september minuten sparen en op 17 september is er een afsluitend feest  waar tevens bekend zal worden gemaakt hoeveel leesminuten er zijn behaald én of de één miljoen leesminuten zijn gehaald.

De telefoonlijnen waren overbelast, en de inbox van de website kon het allemaal niet meer aan. Zoveel reacties kwamen er binnen op onze oproep om je favoriete boybandliedje aan ons door te geven voor de boyband top 3. Het was een spannende strijd maar de top 3 was uiteindelijk:

3. Boyzone – Picture of you

2. N’sync – Bye bye bye

1. Backstreet Boys – Larger than life

We sloten de uitzending af met Cor. Hij vertelde ons wat “der Winzer”is, namelijk: de wijnboer. Het nieuwe woord waar we weer over na kunnen denken is: “Pumpernickel”.

Tot over twee weken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Happy Hardcore
Charly Lownoise & Mental Theo
Wonderfull days
Dune
– Hardcore Vibes
Scooter
– Hyper Hyper
Uitzending op: 2 oktober, 2021