Uitgelicht
Uitzending 519
Terwijl Roy vol enthousiasme de studio binnenkwam had Nathalie wat technische opstartproblemen.
Uitzending 518
Op deze prachtige zaterdagochtend zijn we fris en vrolijk in de studio.
Uitzending 519
Terwijl Roy vol enthousiasme de studio binnenkwam had Nathalie wat technische opstartproblemen.
Uitzending 518
Op deze prachtige zaterdagochtend zijn we fris en vrolijk in de studio.
Uitzending 517
Pffooeee… een uitzending waarbij Roy een bekentenis gaat doen. Hij weet de spanning er goed in te
20210904_112906

Uitzending 500

We zijn weer uit onze vakantiemodus en begonnen aan, onofficieel, onze 500e uitzending. We spraken met onze pitreporter Jeffrey van Brink over de historische terugkeer van de Formule 1 race op Zandvoort dit weekend. Jeffrey was aanwezig bij de eerste twee vrije trainingen en vertelde ons over de situatie op het circuit. Qua vervoer van en naar Zandvoort was het goed geregeld. Het terrein liep langzaam vol maar al snel bleek dat er op de tribunes geen 1,5 meter afstand meer mogelijk was. Bij de eet,- en drinkgelegenheden zorgde een korte storing voor een opstopping. Ondanks dat zat de sfeer er op de eerste dag al goed in.

Met collega-dj Ferdy van Gils (MFM de Middaghits) hadden we het over het Hoessenbosch Festival. Tijdens de familiemiddag van dit festival zullen verschillende artiesten optreden die bekend zijn van  The Voice (Kids) zoals Dax Hovius (winnaar The Voice Kids 2020) en Emma Kok (winnaar The Voice Kids 2021). Zij waren eerder ook te horen in het radioprogramma van Ferdy. Ook onze DTV-collega’s zullen aanwezig zijn. Een verslag van dit festival zal binnenkort dan ook op DTV te zien zijn.

Kun je nou geen genoeg van ons krijgen, vanmiddag zijn wij vanaf 13.00u weer live te horen vanaf het Hoessenbosch Festival.

Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Regen Regen
Uitzending op: 5 juni, 2022
Rob de Nijs –
Ritme van de regen
Weather Girls –
Its Raining Men
B.J. Thomas –
Raindrops Keep Fallin’on My Head