Uitgelicht
Uitzending 529
Dichtgevroren autodeuren, auto’s die niet willen starten….het was weer zo’n morgen voor het
Uitzending 528
Na de locatie uitzendingen bij het Kasteel van Sinterklaas en de inzamelingsactie voor de voedsel
Uitzending 529
Dichtgevroren autodeuren, auto’s die niet willen starten….het was weer zo’n morgen voor het
Uitzending 528
Na de locatie uitzendingen bij het Kasteel van Sinterklaas en de inzamelingsactie voor de voedsel
Uitzending 527
Het is vandaag een belangrijke dag, namelijk; de intocht van Sinterklaas.
20220430_105704

Uitzending 515

Het was weer een bomvolle uitzending. We spraken met Michel Roefs van Fotoclub Bernheze. Tijdens de afgelopen twee coronajaren zijn de fotografen bij de Fotoclub Bernheze, met de nodige beperkingen, gewoon doorgegaan met fotograferen. Helaas kon de expositie toen niet doorgaan. Dit jaar kan dat wel. Op zondag 8 mei is iedereen welkom tussen 10.00 en 17.00 uur bij Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Omdat het Moederdag is, worden alle moeders op de foto gezet en krijgen zij als cadeautje deze foto daarna thuis gestuurd.

Met Peter van der Wijst hadden we het alvast over Bevrijdingsdag, want de Gemeente Oss is dit jaar gastgemeente voor de Nationale viering van de bevrijding van 5 mei. Op initiatief van de gemeente Oss worden er op en rondom deze dag allerlei activiteiten georganiseerd. Een hiervan is de bevrijdingswandeling. Ook vertelde Peter dat er op vrijdag 6 mei weer een nieuwe editie is van het Luistercafé op De Noordkade in Veghel. Deze keer staat rock-‘n-rollster Eddie Cochran centraal.

En er was weer live muziek! Dit keer van een oude bekende, Marieke Wouterse (Marì). Een aantal jaren geleden was zij al eens bij ons te gast, maar vorige week, tijdens Record Store Day, bracht ze haar eerste album uit. Een transparant paars vinyl met vier zelf geschreven nummers. Marì zong live voor ons “Piece of Paper” & “Let Me Be”.

Chef Lèon had weer en nieuw recept voor ons. Deze week maakt hij een vegan asperge soep die ook glutenvrij is. Het recept hiervan is terug te vinden op onze website.

Onze Top 3 van vandaag ging over jongensnamen. De suggesties vlogen ons om de oren. De uiteindelijke Top 3 kun je terugvinden op onze website.

Tot over 2 weken!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Tour de France
Uitzending op: 9 juli, 2022
Stromae –
Alors On Danse
Barbara Pravi –
Voila
Zaz –
Je Veux