Uitzendingen

De eerste uitzending van het jaar was een bijzondere. Anke had nog vakantie en Nathalie had belangrijke zaken waar op gefocused moest worden. Maar Roy was zeker niet alleen.
Sinterklaas heeft ons land weer stilletjes verlaten en we kijken weer vooruit naar de kerst. De radio studio is versierd met kerstverlichting dus aan de sfeer zal het vandaag niet liggen
Op deze 25ste november is in Kerkrade de eerste sneeuw gevallen. In Oss is het alleen waterig koud.

Top 3

Uitzendingsnummer: 557

Elke week staan de laatste 3 platen van het programma in het teken van een bepaald thema. Wij bepalen het thema en jij bepaalt de invulling.

Hieronder de top 3 van 

Thema: Helaas geen thema dit keer
1. Helaas geen thema dit keer
2. Helaas geen thema dit keer
3. Helaas geen thema dit keer

Meer uitzendingen

Het Goedemorgen Cafe team heeft een wijziging ondergaan: we hebben een oma in ons midden.
De eerste uitzending na de vakantie. Dat is voor velen zo’n moment om er weer even in te komen, dus ook voor ons.
Een compleet team, dat is alweer enkele weken geleden. Vandaag was het weer zover!
Het was leeg vanochtend in de studio. Echter dat was logisch, het was een extra uitzending. Dat betekende dat Anke en Natalie afwezig waren en alleen Roy aanwezig was. Roy zonder de dames, dus geen rem er op, hoe zou dat uitpakken?
Het is zaterdag 22 juli en het is best stil op straat. Natuurlijk; het is vakantie en dat is met name op de weg best te merken.
Op deze zaterdag de 8ste juli wordt het vandaag buiten 30 graden maar in de studio is het, verrassend, en dankzij de airco, best lekker koel. Goed te doen dus. Je hebt natuurlijk niets aan deze informatie maar ach, je kunt het maar weten.
Op deze zonnige zaterdag hadden we weer een bomvolle uitzending.
Na een aantal weken afwezigheid hebben we de weg naar de radiostudio gelukkig weer gevonden.
We zijn uit het carnavalsgedruis en terug in de studio voor weer een nieuwe uitzending in ons eigen café.
Wij kwamen vandaag in polonaise het pand binnen. Er stond een heuse carnavalsuitzending op ons te wachten.
De accu van Anke’s Leeuwtje is vernieuwd dus Nathalie hoefde geen extra rondje te rijden om ervoor te zorgen dat iedereen deze ochtend weer in de studio is.
Dichtgevroren autodeuren en auto’s die niet willen starten….het was weer zo’n morgen voor het Goedemorgen Café team. Het mocht de pret niet drukken want het was dan ook alweer lang geleden dat we als team compleet waren.
Na de locatie uitzendingen bij het Kasteel van Sinterklaas en de inzamelingsactie voor de voedselbank was het even stil rondom Het Goedemorgen Café. Vandaag  waren we weer te horen vanuit onze eigen studio en er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons.
Het is vandaag een belangrijke dag, namelijk; de intocht van Sinterklaas.
Komende nacht gaat ook de klok een uur achteruit en mogen we een uurtje langer slapen, mochten we dat morgen willen!
Het is al vroeg gezellig in de studio! De techniek laat ons even in de steek dus Roy staat al meteen op scherp.
We moesten er even op wachten maar vandaag was er weer een nieuwe uitzending van Het Goedemorgen Café. Met Annemarie Baaijens van de Osse bibliotheek hadden we het over het weekend van de wetenschap.
De uitzending start als een vrolijke zaterdag met een propvolle agenda; de wereld lijkt, na een zon-rijke vakantie periode weer helemaal klaar te zijn voor een nieuw seizoen.
De zomervakantie is in volle gang! We hebben alle vakantieplannen doorgenomen, en met Peter van der Wijst spraken we over de nog aangepaste openingstijden die de bibliotheek tijdens de vakantie hanteert.
Deze uitzending moeten we het helaas zonder Nathalie doen, jammer! Een beetje onwennig dus.
Ja hoor, deze aflevering zijn we weer eens met drie: ook Anke heeft vandaag de weg naar de studio gevonden.
Het was weer een bomvolle uitzending. We spraken met Michel Roefs van Fotoclub Bernheze.
De zaterdag ná Goede Vrijdag en vóór 1e Paasdag heet officieel Stille Zaterdag. Stil was ie vandaag zeker niet.
Zaterdag 2 april en ja; het team is weer compleet. Anke is hersteld van corona en terug van de Pinksterfeesten/
Op deze zonnige zaterdag waren Roy en Nathalie het zonnetje in huis. Maar zij waren niet de enige zonnestraaltjes.
Vandaag waren we weer in duo-vorm te horen. Anke was helaas afwezig maar hopelijk is ze er de volgende keer weer bij.
We starten deze ochtend helaas zonder Nathalie maar hebben daarvoor in de plaats Pepijn, ja, inderdaad, zoontje van, in de studio.
We starten deze uitzending heel positief met een gezellig nummer Love me just a little bit more van de Dolly Dots. Dat belooft wat! En de zon schijnt. Ook belangrijk.
Hopelijk brengt de persconferentie van aanstaande dinsdag goed nieuws voor de horeca en cultuursector en mogen ze weer open.
We zijn weer fris aan het nieuwe jaar begonnen, het was weer zoals vanouds.
De laatste uitzending van dit jaar voor het Goedemorgen Café. Dit keer vanaf locatie.
De dag na de persconferentie waarin wederom scherpere maatregelen werden aangekondigd.
Wat eigenlijk een feestelijke jubileumuitzending had moeten worden, werd door de aangescherpte maatregelen een reguliere uitzending.
Toen we vanochtend bij de studio aankwamen stond er al een groep enthousiaste mannen op ons te wachten, het was onze band van vandaag “Various and Friends”.
We waren vandaag in duo-vorm te horen. Anke moesten we helaas missen maar zal zich snel weer bij ons voegen.
Gezellig! We zijn er weer! Zowel Natalie, Roy als Anke zijn door de mist naar de studio in Oss gekomen.
We zijn weer uit onze vakantiemodus en begonnen aan, onofficieel, onze 500e uitzending.
Geen gegevens
Toen we vanochtend bij onze studio aankwamen vroegen Anke en Nathalie zich af of Roy er wel was. We konden hem namelijk bijna niet horen. Zijn stem was weg.
Al voor de uitzending van start is, is er al volop bezigheid in de galmbak naast studio 1 bij Mfm; ”May Maema & friends” is aan het opbouwen. Later meer hier over.
We waren even een paar weken afwezig maar Roy en Nathalie waren vanochtend weer te horen.
We zijn weer bijgekomen van onze songfestival uitzending én het festival zelf, dus het was weer de hoogste tijd voor een nieuwe bomvolle uitzending.
Het begint al goed: op de app hadden we er het afgelopen week over om er een Songfestival uitzending van te maken.
We zijn weer compleet! Nadat Roy afgelopen week wat vervelende ziekenhuisbezoekjes had in verband met de gezondheid van zijn dochtertje en Nathalie in de lappenmand lag.
Na een flitsende start waardoor ook de alarmcentrale ingeschakeld werd, sorry Rik, en helaas zonder Nathalie die met verkoudheidsklachten thuis zit, zijn we van start.
We hebben ons, ieder met zijn/haar eigen ongemakken, weer door de afgelopen week geworsteld en waren op tijd hersteld voor een nieuwe uitzending.
Met 7 minuten ‘he Jude’ en een microfooncheck die voor iedereen nodig blijkt te zijn, gaan we van start! Koffie-choc, koffie en cola. Hoppaaa!
Peter van der Wijst wist ons te vertellen dat de Noord Oost Brabantse Bibliotheken de handen ineen slaan om een literaire talkshow te houden.
We zijn het nieuwe jaar weer fris en fruitig begonnen.
Kerstmuziek, kerstballen, kerstbomen, het is één en al kerst wat de (kerst)klok slaat vandaag, in onze laatste uitzending van dit jaar.

Uitzendingen