Uitzendingen

Het Goedemorgen Cafe team heeft een wijziging ondergaan: we hebben een oma in ons midden.
De eerste uitzending na de vakantie. Dat is voor velen zo’n moment om er weer even in te komen, dus ook voor ons.
Een compleet team, dat is alweer enkele weken geleden. Vandaag was het weer zover!

Top 3

Uitzendingsnummer: 549

Elke week staan de laatste 3 platen van het programma in het teken van een bepaald thema. Wij bepalen het thema en jij bepaalt de invulling.

Hieronder de top 3 van 

Thema: Protest song
1. Frank Boeien – Zwart Wit
2. Klein Orkest – Over de muur
3. Armand – Ben ik te min

Meer uitzendingen

Na een aantal weken afwezigheid hebben we de weg naar de radiostudio gelukkig weer gevonden.
Op deze 29ste april begint de dag qua weer wat droevig. Het goede nieuws is dat het vandaag in de loop van de dag mooi weer wordt en dat dit in het weekend ook zo blijft. Fijn voor de kampeerders onder ons. Goed. Tot zover het weerbericht.
Terwijl het zonnetje langzaam doorkomt bespreken we met elkaar wat we de afgelopen week hebben gedaan.
Het is een druilerige 1-april-zaterdagochtend en daarom starten we de uitzending met “Guten Morgen Sonnenshein” en het meer muzikale “Goeie morgen zonneschijn” en daarmee is de toon gezet: we gaan er een zonnige uitzending van maken.
Op deze zonnige zaterdagmorgen waren Roy en Nathalie weer in de studio van Het Goedemorgen Café te vinden.
We zijn uit het carnavalsgedruis en terug in de studio voor weer een nieuwe uitzending in ons eigen café.
Wij kwamen vandaag in polonaise het pand binnen. Er stond een heuse carnavalsuitzending op ons te wachten.
De accu van Anke’s Leeuwtje is vernieuwd dus Nathalie hoefde geen extra rondje te rijden om ervoor te zorgen dat iedereen deze ochtend weer in de studio is.
Het is al vroeg gezellig in de studio! De techniek laat ons even in de steek dus Roy staat al meteen op scherp.
We moesten er even op wachten maar vandaag was er weer een nieuwe uitzending van Het Goedemorgen Café. Met Annemarie Baaijens van de Osse bibliotheek hadden we het over het weekend van de wetenschap.
De uitzending start als een vrolijke zaterdag met een propvolle agenda; de wereld lijkt, na een zon-rijke vakantie periode weer helemaal klaar te zijn voor een nieuw seizoen.
De zomervakantie is in volle gang! We hebben alle vakantieplannen doorgenomen, en met Peter van der Wijst spraken we over de nog aangepaste openingstijden die de bibliotheek tijdens de vakantie hanteert.
Deze uitzending moeten we het helaas zonder Nathalie doen, jammer! Een beetje onwennig dus.
De dag begint met prachtig weer en het is altijd prettig om zo naar de studio te rijden.
Terwijl Roy vol enthousiasme de studio binnenkwam had Nathalie wat technische opstartproblemen. Niet echt een lekker begin van de dag. Maar het kwam allemaal goed.
Op deze prachtige zaterdagochtend zijn we fris en vrolijk in de studio. Het mengpaneel is wat van slag maar Roy heeft dat al weer snel onder controle.
Pffooeee… een uitzending waarbij Roy een bekentenis gaat doen. Hij weet de spanning er goed in te houden.
Ja hoor, deze aflevering zijn we weer eens met drie: ook Anke heeft vandaag de weg naar de studio gevonden.
Het was weer een bomvolle uitzending. We spraken met Michel Roefs van Fotoclub Bernheze.
De zaterdag ná Goede Vrijdag en vóór 1e Paasdag heet officieel Stille Zaterdag. Stil was ie vandaag zeker niet.
We starten deze uitzending heel positief met een gezellig nummer Love me just a little bit more van de Dolly Dots. Dat belooft wat! En de zon schijnt. Ook belangrijk.
Hopelijk brengt de persconferentie van aanstaande dinsdag goed nieuws voor de horeca en cultuursector en mogen ze weer open.
We zijn weer fris aan het nieuwe jaar begonnen, het was weer zoals vanouds.
De laatste uitzending van dit jaar voor het Goedemorgen Café. Dit keer vanaf locatie.
De dag na de persconferentie waarin wederom scherpere maatregelen werden aangekondigd.
Wat eigenlijk een feestelijke jubileumuitzending had moeten worden, werd door de aangescherpte maatregelen een reguliere uitzending.
Toen we vanochtend bij de studio aankwamen stond er al een groep enthousiaste mannen op ons te wachten, het was onze band van vandaag “Various and Friends”.
We waren vandaag in duo-vorm te horen. Anke moesten we helaas missen maar zal zich snel weer bij ons voegen.
Gezellig! We zijn er weer! Zowel Natalie, Roy als Anke zijn door de mist naar de studio in Oss gekomen.
We zijn weer uit onze vakantiemodus en begonnen aan, onofficieel, onze 500e uitzending.
Geen gegevens
Toen we vanochtend bij onze studio aankwamen vroegen Anke en Nathalie zich af of Roy er wel was. We konden hem namelijk bijna niet horen. Zijn stem was weg.
Al voor de uitzending van start is, is er al volop bezigheid in de galmbak naast studio 1 bij Mfm; ”May Maema & friends” is aan het opbouwen. Later meer hier over.
We waren even een paar weken afwezig maar Roy en Nathalie waren vanochtend weer te horen.
We zijn weer bijgekomen van onze songfestival uitzending én het festival zelf, dus het was weer de hoogste tijd voor een nieuwe bomvolle uitzending.
Het begint al goed: op de app hadden we er het afgelopen week over om er een Songfestival uitzending van te maken.
We zijn weer compleet! Nadat Roy afgelopen week wat vervelende ziekenhuisbezoekjes had in verband met de gezondheid van zijn dochtertje en Nathalie in de lappenmand lag.
Na een flitsende start waardoor ook de alarmcentrale ingeschakeld werd, sorry Rik, en helaas zonder Nathalie die met verkoudheidsklachten thuis zit, zijn we van start.
We hebben ons, ieder met zijn/haar eigen ongemakken, weer door de afgelopen week geworsteld en waren op tijd hersteld voor een nieuwe uitzending.
Met 7 minuten ‘he Jude’ en een microfooncheck die voor iedereen nodig blijkt te zijn, gaan we van start! Koffie-choc, koffie en cola. Hoppaaa!
Peter van der Wijst wist ons te vertellen dat de Noord Oost Brabantse Bibliotheken de handen ineen slaan om een literaire talkshow te houden.
We zijn het nieuwe jaar weer fris en fruitig begonnen.
Kerstmuziek, kerstballen, kerstbomen, het is één en al kerst wat de (kerst)klok slaat vandaag, in onze laatste uitzending van dit jaar.
Peter van de Wijst staat op een treinstation maar weet te vertellen dat gemeente Oss, via zoom, gaat voorlezen voor volwassenen (niet speciaal 18+).
Peter van de Wijst, gelukkig weer op zijn eigen tijd, vertelde dat ze in de voorbereiding zijn voor het interview met Judith Koelmeijer vanuit de Groene Engel .
Vandaag moesten Roy en Nathalie het helaas zonder Anke doen. Ze spraken met Dolores over de Halloween Pompoenenjacht, vanavond in Oss.
Een uitzending vol met dilemma’s en discussies waarbij Anke en Nathalie Roy maar even hebben laten uitrazen.  Zo vroeg Roy zich onder andere af waarom mensen op de laatste dag voor de gedeeltelijke lockdown tóch nog massaal uit eten gingen met als reden “omdat het nu nog kan”.
In deze bomvolle uitzending was Mick Stender onze muzikale gast in de studio. Met deze 23-jarige singer-songwriter uit Heesch hadden we het over zijn debuut-EP.
Uitzending 478 begint niet geheel vlekkenloos.Roy heeft last van versprekingen en weet zelfs onze radio collega Jolwin als ‘Olaf’te benoemen!
We zijn er weer! Nadat Roy begin augustus opnieuw papa is geworden werd hij bij de kleine verwacht. Gelukkig gaat nu alles goed en zitten we, heel vertrouwd, weer in de studio in Oss.

Uitzendingen