Lotte Velvet te gast

Lotte Velvet die vorige week nog in de show van Jolwin.nl te horen was komt zaterdagochtend op bezoek in het Goedemorgen Café .  Ze is de winnares van het AKF Sonneveldprijs én AKF Publieksprijs 2020. Niet de minste persoon dus. Dit weekend heeft ze een optreden in de Lievekamp. Ze is terug op het oude nest, want Oss is haar geboortestad. Ze komt langs bij het Goedemorgen Café om bij te kletsen, wie is ze, wat doet ze echt en waarom heeft ze Oss verlaten?!

Frank Rae komt naar het Goedemorgen Café

Zaterdagochtend 14 november is Frank Rae onze muzikale gast in de studio van het Goedemorgen Café. Frank Rae, beter bekend als Frank Spierings én gitarist van de band Baby Blue, heeft onlangs zijn eerste solo EP “The Leaving Kind” uitgebracht.

Van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross, Paaspop en FestyLand. Samen met zijn bandmaatjes van Baby Blue speelt Frank het dak eraf en staan ze met hun grenzeloze energie garant voor een feestje.

Aan het herkenbare geluid van de pedal-steel gitaar, mandoline en banjo is goed te horen dat de singer/songwriter voor zijn solo EP heeft gekozen om de Americana/Folk richting op te gaan.

Wij zullen met Frank gaan praten over hoe zijn eerste solo EP tot stand is gekomen en natúúrlijk gaan we ook naar zijn gloednieuwe songs luisteren. Wil jij deze primeur niet missen, luister dan zaterdagochtend naar het Goedemorgen Café op MFMBrabant tussen 9-12 uur!

Foto: Melissa Scharroo/Capribee

 

Update: Osse Donny Kooymans vanavond bij Holland’s Got Talent

Vanavond is Donny Kooyman uit Oss een van de gasten bij Holland’s Got Talent. Donny was in juni 2019 in onze studio bij het Goedemorgencafe te gast en vertolkte toen een eigen gecomponeerd nummer. Het werd een vrolijke uitzending!

Hij gaat nu een podium verder. Natuurlijk mag hij niet vertellen of hij door is naar de volgende ronde dus wij wachten vol spanning …

Update: Donny is met vier keer een ‘ja’ glansrijk door de auditie-ronde heen en gaat zich voorbereiden op een volgend optreden. We houden je op de hoogte!

 

Mick Stender is onze muzikale gast!

Zaterdagochtend 3 oktober is Mick Stender te horen bij het Goedemorgen Café. We zullen hem de oren van het hoofd vragen over zijn optreden van 18 september in de Groene Engel in Oss, over zijn debut-EP, èn we willen natuurlijk zijn toekomst plannen weten!
Daarbij hebben we Mick gelukkig zover gekregen dat hij die ochtend een aantal nummers live speelt! Yeahhh!
Kortom: weer voldoende reden om op zaterdag 3 oktober naar een vast en zeker weer chaotische show te luisteren want naast Mick’s Rock & Roll hebben we natuurlijk ook onze vaste telefonische interviews met Peter, Jeroen, Leon, Cor en Tom & Jeffrey. Je wilt dit niet missen!

Uitzending 472 30-05-2020

Inmiddels gaan we voor aflevering 2 na onze Corona afwezigheid. In deze aangepaste uitzendingen is Anke nog steeds verbannen uit de studio. Echter zij zal ons vergezellen via een live internet verbinding. Deze keer in het programma hebben we om:

09:15uur – Film Agenda (Corona Style) – Roy
09:45uur – Bibliotheek – Peter Verwijst
10:15uur – Online Entertainment – Jeroen Prinsen
10:25uur – Vandaag is het dag van – Roy / Anke
10:35uur – Roy’s Corona Kilo Knaller
10:45uur – Chef Léon – Léon van der Heijden
11:15uur – GP Pitbox – Tom Vogels / Jeffrey van Brink
11:45uur – Der Deutsche – Cor Alberink

Uitzending 471 16-05-2020

Jaaaa Whoop Whoop, we zijn terug na een lange afwezigheid gedwongen door de Corona Crisis. Echter er is wat vrijheid en daar maken we graag gebruik van. Anke is nog niet in de studio Echter zij zal ons vergezellen via een live internet verbinding. Deze keer in het programma hebben we om:

09:45uur – Bibliotheek – Peter Verwijst
10:15uur – Vandaag is het dag van – Roy / Anke
10:35uur – Roy’s Corona Kilo Knaller
10:45uur – Online entertainment – Jeroen Prinssen
11:15uur – GP Pitbox – Tom Vogels / Jeffrey van Brink
11:45uur – Chef Léon – Léon van der Heijden