Update: Osse Donny Kooymans vanavond bij Holland’s Got Talent

Vanavond is Donny Kooyman uit Oss een van de gasten bij Holland’s Got Talent. Donny was in juni 2019 in onze studio bij het Goedemorgencafe te gast en vertolkte toen een eigen gecomponeerd nummer. Het werd een vrolijke uitzending!

Hij gaat nu een podium verder. Natuurlijk mag hij niet vertellen of hij door is naar de volgende ronde dus wij wachten vol spanning …

Update: Donny is met vier keer een ‘ja’ glansrijk door de auditie-ronde heen en gaat zich voorbereiden op een volgend optreden. We houden je op de hoogte!

 

Mick Stender is onze muzikale gast!

Zaterdagochtend 3 oktober is Mick Stender te horen bij het Goedemorgen Café. We zullen hem de oren van het hoofd vragen over zijn optreden van 18 september in de Groene Engel in Oss, over zijn debut-EP, èn we willen natuurlijk zijn toekomst plannen weten!
Daarbij hebben we Mick gelukkig zover gekregen dat hij die ochtend een aantal nummers live speelt! Yeahhh!
Kortom: weer voldoende reden om op zaterdag 3 oktober naar een vast en zeker weer chaotische show te luisteren want naast Mick’s Rock & Roll hebben we natuurlijk ook onze vaste telefonische interviews met Peter, Jeroen, Leon, Cor en Tom & Jeffrey. Je wilt dit niet missen!

Uitzending 472 30-05-2020

Inmiddels gaan we voor aflevering 2 na onze Corona afwezigheid. In deze aangepaste uitzendingen is Anke nog steeds verbannen uit de studio. Echter zij zal ons vergezellen via een live internet verbinding. Deze keer in het programma hebben we om:

09:15uur – Film Agenda (Corona Style) – Roy
09:45uur – Bibliotheek – Peter Verwijst
10:15uur – Online Entertainment – Jeroen Prinsen
10:25uur – Vandaag is het dag van – Roy / Anke
10:35uur – Roy’s Corona Kilo Knaller
10:45uur – Chef Léon – Léon van der Heijden
11:15uur – GP Pitbox – Tom Vogels / Jeffrey van Brink
11:45uur – Der Deutsche – Cor Alberink

Uitzending 471 16-05-2020

Jaaaa Whoop Whoop, we zijn terug na een lange afwezigheid gedwongen door de Corona Crisis. Echter er is wat vrijheid en daar maken we graag gebruik van. Anke is nog niet in de studio Echter zij zal ons vergezellen via een live internet verbinding. Deze keer in het programma hebben we om:

09:45uur – Bibliotheek – Peter Verwijst
10:15uur – Vandaag is het dag van – Roy / Anke
10:35uur – Roy’s Corona Kilo Knaller
10:45uur – Online entertainment – Jeroen Prinssen
11:15uur – GP Pitbox – Tom Vogels / Jeffrey van Brink
11:45uur – Chef Léon – Léon van der Heijden