Supercomics.nl gaat niet alleen over Marvel en DC uitgegeven comics en aanverwanten. Nee, we willen strips en of comics uit Nederland en België ook bespreken. Dat we dan in het superhelden genre blijven hangen is dan puur toeval. “Anders-man” is zo’n Nederlandse strip die het al een tijdje goed doet en aan zijn vijfde deel is toegekomen. Makers Ralph Dikmans en Peter Busschots leveren weer een knotsgekke editie af die verder gaat waar deel vier is gebleven. De koenapping van alle runderen ter wereld. Iedereen is in chaos, strijd tussen vleeseters en vegetariërs. Zelfs op het laatste rund wordt miljoenen geboden. President Trump is ten einde raad en roept de hulp in van Anders-man. Deze heeft er eigenlijk geen zin in en samen met hulp van een generaal en de secret service wordt de aanval ingezet. De bende van LL blijkt erachter te zitten, waaronder Bad Stickerman. Maar om dit mysterie op te lossen, zal men de ruimte in moeten.

Deel vijf zal midden Juni 2020 uitgaan komen. Wat later zal de luxe uitvoering van de strip gaan uitkomen. Dit zal in een groter formaat in Hardcover gaan uitkomen.

Anders-man deel 5

 

4 reacties

  1. Strip ken ik niet. Wordt Trump gebashed? Want als dat gebeurd dan ist sowieso een goeie!

    1. Yup. President Trump wordt zeker voor hem gezet. Op t einde is Melanie haar slipje van konijnenbont kwijt. Drie keer raden wie dat op zijn hoofd heeft. In het vorige deel speelt deze president ook mee. Zeker ook de moeite waard!

  2. Kende strip niet.. de versie Aarschot gekocht en deze strip kon mij bekoren… absurde humor scoort altijd bij mij

    1. Fijn om te horen, Bart. Want absurditeit is dit album wel. Even lekker ontspannen en lachen met deze strip in deze vreemde tijden.