Een etalage dat uitgroeide tot een van de grootste Halloween evenementen in de regio.

In 2021, het jaar waarin corona hoogtij vierde, bedachten ze bij Brink Multimedia te Heeswijk Dinther niet alleen de etalage te versieren, maar het hele kantoor. Een waar doolhof door het pand waar normaal websites en visuals worden gemaakt. In een tijd waar maar weinig kon, was de opkomst best groot te noemen.

Het gaf de organisatie een boost om het jaar erop groter uit te pakken. Dat deed men en naast het kantoor werd de tuin die achter het pand lag gebruikt. Met meer dan 500 m² aan spookachtig terrein, gingen de deelnemers hun angsten tegemoet. Dit jaar met een verhaal over het Pompoen Vrouwtje. Dit verhaal werd met een heuse film geïntroduceerd. Op het parcours werden onder andere special effects gebruikt zoals holografische effecten, waardoor er echte zwevende spoken leken te zweven, animatronics, pratende pompoenen.

Met meer dan 500 bezoekers vorig jaar kon men spreken van een gigantisch succes. Dit jaar verandert op 28 oktober het pand en de tuin in een echt Haunted House. Men gaat verder waar het verhaal vorig jaar ophield, er was namelijk een open einde……..

Wil je daar bij zijn? Dat kan, schrijf je gratis in op www.halloweenhdl.nl