Op deze maandagavond gaat de vierde editie van Dtv Nieuws, genaamd Dtv Ring Den Bosch, van start met zijn allereerste televisie-uitzending.

Deze nieuwe editie legt de volledige nadruk op de bewoners van Vught, Sint-Michielsgestel en Heusden. De redactie staat paraat om elke werkdag een verse uitzending te verzorgen.

De nieuwsuitzendingen van Ring Den Bosch omvatten vanzelfsprekend boeiende reportages en beknopte nieuwsberichten over diverse gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen de dorpen en kernen van deze drie gemeenten. Bovendien worden ook gebeurtenissen in Den Bosch, die relevant zijn voor de inwoners van Vught, Heusden en Sint-Michielsgestel, onder de aandacht gebracht in deze nieuwsuitzendingen.

Vanaf maandag, om 19 uur, kunnen de uitzendingen worden gevolgd op de zenders van NOVO3 en HTR. Deze uitzendingen worden vervolgens 24 uur lang herhaald. Elke werkdag rond 19 uur staat er een nieuwe uitzending voor u klaar. U kunt de programma’s tevens bekijken op de Gemist-pagina van de Dtv website. Bovendien zijn de reportages ook afzonderlijk beschikbaar op de homepage en op de pagina van de desbetreffende gemeente op dtvnieuws.nl.