Radiomaker Jolwin Dobbelsteen draait zijn radioshow Jolwin.nl op MFM Brabant dinsdag 30 januari 2024 vanuit Vinylplaatjes in Heeswijk-Dinther. De regionale

 

Stichting Vinylplaatjes verkoopt nieuwe en tweedehands langspeelplaten en singles, waarvan de opbrengst naar de Stichting Vrienden van Bernhoven gaat. Ook nemen zij tweedehands vinyl aan.

De radioshow van Jolwin Dobbelsteen is dan ook live te bezoeken aan Plein 1969 11b in Heeswijk-Dinther. Mensen kunnen hun oude singles en langspeelplaten inleveren of juist iets nieuws meenemen. Ook is het mogelijk om een track te laten horen van het gekochte of juist ingeleverde vinyl, deze wordt dan gedraaid in de radioshow op MFM Brabant. Bezoekers van de platenzaak vieren er niet alleen de 45e verjaardag van de radiomaker mee, maar steunen ook het goede doel.

Jolwin Dobbelsteen werd door Stichting Vinylplaatjes uitgenodigd om eens live radio vanuit hun winkel te maken. En aangezien de presentator zelf in 2023 in Bernhoven lag vanwege een hartinfarct kon hij zich meteen vinden in het goede doel dat de Stichting Vinylplaatjes ondersteunt. Met zijn 45e verjaardag werd ook een mooie aanleiding gevonden.

Kom dus de 45e verjaardag van Jolwin Dobbelsteen vieren op dinsdag 30 januari tussen 9 en 12 uur en koop een stukje vinyl in plaats van een cadeau te geven. Je maakt er de presentator ontzettend blij mee en de Stichting Vrienden van Bernhoven natuurlijk ook. Daarbij wordt door de Stichting Vinylplaatjes voor koffie en gebak gezorgd. Meer over deze stichting vind je op http://www.vinylplaatjes.nl/.

MFM Brabant is de radiozender voor Noordoost-Brabant en is gericht op de gemeentes Bernheze, Maashorst en Oss. Kijk voor frequenties op http://www.mfmbrabant.nl.