Koningsdag, de nationale feestdag van Nederland, staat voor de deur en dat betekent een dag vol feestelijkheden, oranje kleding en natuurlijk muziek!

Dit jaar vieren we Koningsdag op zaterdag en het thema voor de top 3 liedjes van artiesten is dan ook Koningsdag. We vragen onze luisteraars om nummers te kiezen die passen bij dit thema.

Hier zijn 3 suggesties om te overwegen:

  1. “Links Rechts” van Snollebollekes: Dit feestelijke nummer is een grote hit geworden tijdens Koningsdagvieringen. Het vrolijke en dansbare nummer zal zeker voor een goede sfeer zorgen.
  2. “Feesttent” van Kraantje Pappie: Een nummer dat perfect past bij de feestelijke sfeer van Koningsdag. Het nummer viert de gezelligheid en saamhorigheid van feesten in Nederland.
  3. “15 Miljoen Mensen” van Fluitsma & Van Tijn: Een klassieker die het Nederlandse gevoel goed weerspiegelt. Dit nummer brengt een gevoel van nationale trots en verbondenheid, perfect voor Koningsdag.

Stem op jouw favoriete Koningsdag-lied en maak deel uit van onze top 3! De drie meest gekozen nummers worden zaterdag gedraaid in het Goedemorgen Café. Dus kies je favorieten en laat je stem horen!