De breuk tussen DC en Diamond zorgt ervoor dat alles en iedereen op scherp staan in strip comic land. Zo heeft Chuck Rozanski directeur van Mile High Comics een duidelijk statement naar buiten gebracht.

Hij stelt dat dit zag aankomen, maar hoopte dat het niet zou gebeuren. In zijn bericht verteld hij dat DC is overkocht door AT&T voor heel veel geld. Toen sloeg Corona toe. DC leverde dus geen geld meer op en AT&T wilde snel haar geld terug verdienen. Toen kwam daarbij dat Diamond Comic Distributors de verscheping stil legde vanwege Corona. DC (AT&T) had snel geld nodig en wilde dus een distributeur die nog wel bleef leveren. Daarom de breuk tussen DC en Diamond, volgens Rozanski.

Het zorgt er in ieder geval voor dat Comic boekwinkels veel meer werk hebben en daarmee ook in de financiele problemen komen, omdat ze nu ook met andere distributeurs in zee moeten gaan.

Daarom wil Rozanki mogelijk van DC comicboeken af. Hij heeft inmiddels alle DC boeken in de sale gezet. 50% korting als je de code #DCSUCKS zou gebruiken. Ook dit heeft hem weer kritiek opgeleverd.