Waren het twee weken geleden de platen uit de 90’s, deze week staat de Glamrock top-3 op ons lijstje: luisteraars gaven wederom voltallig gehoor om hun favorieten in te sturen.
Peter vd Wijst van de Bieb, ow nee, de NOBB, wist te vertellen dat de boetevrije inlevertermijn van 1 juli nadert en adviseerde Anke op welke manier ze haar boeken kan inleveren.
Jeroen Princen, onze online-muziek deskundige benoemde het nieuwe MFM vrijdagavond programma Cafe de Baard, gaf aan trots te zijn aan de eerste aflevering te hebben mogen meewerken en verder vlogen de muziekadviesen voor de komende 2 weken vlogen ons om de oren! Over 2 weken is hij er, vanaf zijn vakantieadres, weer bij!
Chef Leon presenteerde als dessert een meloensoep, het recept is op deze site terug te lezen, en waaaauwww, zon op/in je bord!
5 en 12 july gaan De Races weer van start. Oostenrijk is gastheer. Op dit moment kan Pitbox-GP alleen nog maar speculeren maar dat is ook radio.
Cor Alberink, der Deutsche, wist de vorige opgave Polstergarnitur te vertalen naar Bankstel en gaf als nieuwe opdracht te vertalen het woord Usambaraveilchen.
Over twee weken zijn we er weer en dan proberen we het gewoon weer! Fijn weekend!