We zijn er weer! Nadat Roy begin augustus opnieuw papa is geworden werd hij bij de kleine verwacht. Gelukkig gaat nu alles goed en zitten we, heel vertrouwd, weer in de studio in Oss.
We beginnen de uitzending meteen met een dingetje. Hebben we een memo gemist? Start je items als Het Nieuws en Het Weer met je naam? Mijn naam is Anke Fransen en Mijn naam is Roy van Brink. We gaan het vandaag proberen!
Peter van de Wijst van de bieb liet even op zich wachten.
Jeroen Princen weet waar in de regio je moet zijn voor live muziek en deze weken is dat oa in de Groene Engel waar een vol programma is. Op 13 en 18 september gaat hij zelf muziek maken bij Wilskracht in Ravenstein.
Chef Leon van der Heijden maakt een dessert met aardbeien, drank en ijs! Een hemelse combinatie!
Pitbox GP zit op het puntje van de stoel: de Formule 1 is in volle gang. Komend weekend staat Italie op de rol. Voorspelling: Hamilton 1, Verstappen 2. Morgen zullen we het zien!
Cor (der Deutsche) Alberink weet de oplossing van vorige keer: Kaulquappe betekent kikkervisje en Anke vindt het ineens een leuk woord De nieuwe opgave voor deze week: Jähzornig. Laat het gerust weten als jij wel weet wat het betekent!
Spontaan bellen we nog even met Joep Koolmees omdat de Saturday Night Show 5 jaar bestaat. Gefeliciteerd jongens; maak er een mooie uitzending van!
Mijn naam is Anke Fransen, zijn naam is Roy van Brink en volgende keer proberen we het gewoon weer.