Uitzending 478 begint niet geheel vlekkenloos.Roy heeft last van versprekingen en weet zelfs onze radio collega Jolwin als ‘Olaf’te benoemen!
Peter van de Bieb-Wijst benoemt de boekenservice. Een vrijwilliger komt je boeken gewoon brengen. Ook handig als je nog een flesje koffiemelk nodig hebt.
Jeroen Princen weet dat er komende week volop live muziek in de Groene Engel is èn er zijn nog kaarten voor Van Dik Hout in de Lievekamp. We draaien heel luidruchtig Stil In Mij.
Tussendoor een weetje: Er bestaat een parasiet, de Toxoplasma gondii, die veelvoorkomend is bij katten, en ervoor zorgt dat mensen een grotere interesse krijgen in bondage, fetisjen en gewelddadige seks. Doe ermee wat je wilt.
Ondertussen is een oud gediende Nathalie Dekkers weer bij ons aangeschoven en joepieee: ze komt ons team weer versterken!
Chef Léon maakt een heerlijke vanille saus óf ijs, je mag het zelf weten; het is wel een lastig(er) recept, dus: succes!
Roy is vandaag helemaal ‘wild’ van de nutteloze feitjes; of we er blij van worden? Daar denken we nog even over. Zucht.
Co Alberink weet wanneer zijn leerlingen niet gestudeerd hebben. Zeker als eer een woord als Schlachtenbummler voorbijkom.
Fijn dat je tot hier gekomen bent met lezen. Volgende keer proberen we het gewoon weer!