Peter van de Wijst, gelukkig weer op zijn eigen tijd, vertelde dat ze in de voorbereiding zijn voor het interview met Judith Koelmeijer vanuit de Groene Engel .
Hij hoopt natuurlijk op veel viewers op YouTube en natuurlijk kunnen de kijkers ook vragen stellen.
We zijn, samen met Peter in afwachting van de heropening van alle biebs en hopen dat dat na komende dinsdag weer mag.
En daar kwam Frank Spierings in de studio. Frank is gitarist bij Bay Blue en heeft als Frank Ray een eigen lp uitgebracht. Door de uitzending heen draaien we 3 van zijn liedjes. Prachtige muziek, daar waren we het zonder twijfel over eens! Anke was er stil van…
Chef Leon heeft wel muziek aan staan in de keuken maar zingt er niet bij. Leon heeft een dessert waar je je (eigen) ei in kwijt kunt. Een goede voorbereiding voor de lekkere maanden die er aan komen. Op onze website staat het volledige recept met de amaretto die er in moet. Jammie.
Helaas zijn de mannen van PitboxGP afwezig maar Roy heeft toch een voorspelling voor zondag: Turkije is the place to be. Max zal waarschijnlijk gaan klagen dat het te glad zal zijn. De 1-2-3-lijst wordt volgens Roy: Hamilton, Bottas, Max.
Er komen veel verzoekjes binnen voor Rene de Blanc (de Wit? Der Weisse?) en nadat Nathalie en Anke gruwelijk overtuigend zijn geweest luistert heel de regio naar “If I tell you”. Geweldige plaat! Of we het vaker gaan doen dat is op dit moment nog niet zeker.
Cor Der Deutsche weet te vertellen dat Zwetschge een pruim is. Roy heeft daar meteen weer gedachten over maar Nathalie weet te voorkomen dat hij deze uitspreekt. Het is tenslotte ook radio. Misschien luisteren er mensen? Het nieuwe woord voor deze week is Betthupferl. Onze muzikale gast Frank heeft hier dan al wel weer een idee over maar ook dit spreekt hij niet uit en ook dit zal wel een niet voor de hand liggende oplossing zijn. We horen het over twee weken.