Met 7 minuten ‘he Jude’ en een microfooncheck die voor iedereen nodig blijkt te zijn, gaan we van start! Koffie-choc, koffie en cola. Hoppaaa!
We hebben Peter vd Wijst aan de telefoon. Komende woensdag om 19uur is er een literaire avond in de Groene Engel met Auke Hulst. Muziek en boeken. Wat wil je nog meer. Te volgen natuurlijk, via de live stream op www.nobb.nl.Het tweede uur begint met ‘zaterdag’. Het zou raar zijn als dit op een door-de-weekse dag geschreven zou zijn.
We gaan een belangrijk moment maken van 10:37 uur. Het officiële begin van de astronomische lente.  Met toeters en bellen gaat ‘Walking on sunshine’ de lucht in. En dat op de Internationale Happiness day!
We bellen met onze chefkok Leon. Hij vertelt dat hij vanaf half april een half jaar naar Frankrijk gaat om daar zijn culinaire kunsten te vertonen. We koken vandaag een heerlijke Brabantse aspergesoep. Jammie!
Het laatste uur gaan we 3 lentehits draaien en de aanvragen stromen binnen.
Jeroen Princen is onze volgende telefonische gast maar helaas gaat daar iets mis. We laten natuurlijk wel het nummer horen.
Cor Alberink vertelt ons wat Schnurrpfeife is; een nutteloos voorwerp! Het nieuwe Word der Tag is: Gelackmeiert.  We mogen er weer even over doen om er achter te komen wat het betekent.
Heb je niet geluisterd dan heb je alle vrolijke, olijke en gezellige momenten gemist.

Maar .. volgende keer krijgen we een nieuwe kans. En onze luisteraars ook!