Gezellig! We zijn er weer! Zowel Natalie, Roy als Anke zijn door de mist naar de studio in Oss gekomen.
We moeten het natuurlijk ook hebben over de A50 die richting Eindhoven is afgesloten, lekker onhandig. Lichte frustraties dus.
Peter vd Wijst van de NOBB komt telefonisch in de uitzending: het 100 jarig bestaan wordt zaterdag feestelijk in een grote publieksdag gehouden: er zijn boekfiguren voor de kinderen, er zijn lezingen en er is een stadswandeling. Deze bruisende dag is voor iedereen toegankelijk.
Heb je goed opgelet? Dit is de 501ste uitzending. Corona-wijs mochten we eerder natuurlijk niets organiseren maar door de versoepelende maatregelen besluiten we
DAT ONZE JUBILEUM UITZENDING WORDT GEPLAND OP ZATERDAG 13 NOVEMBER!
We gaan er een geweldig feest van maken met veel live artiesten; bandjes en solo-artiesten. De uitdaging om iets groots binnen te halen wordt door alle 3 aangenomen!
Wordt vervolgd. Houd onze social media’s in de gaten!
We hebben een interview met Rien Wijdeven, wethouder van de gemeente Bernheze. De gemeente had een tekenwedstrijd uitgeschreven voor de toekomstvisie van kinderen in Bernheze. De uitkomst: veel groen, veiligheid in verkeer en ruimte voor ontspanning waren onderwerpen die terugkwamen in veel tekeningen. Deze ideeën worden meegenomen in een langdurige planning. Dit alles wordt vormgegeven in de Nieuwe omgevingswet van juli 2022. De tentoonstelling is tot in oktober te bekijken in het gemeentehuis in Heesch.
We halen Cor Alberink in de uitzending; Der Deutsche heeft weer een spiksplinternieuw woord wat wij van uit het Duits naar het Nederlands moeten vertalen: Tohuwabohu.
Over 2 weken weten we het!
We sluiten af met een Duitse top 3, ingezonden door onze luisteraars.
Het is weer gebeurd, het zit er weer op voor vandaag. Volgende keer proberen we het weer.