Toen we vanochtend bij de studio aankwamen stond er al een groep enthousiaste mannen op ons te wachten, het was onze band van vandaag “Various and Friends”.
Peter  was weer terug uit Toronto. Hij vertelde ons dat hij tijdens zijn vakantie elke dag aan Roy heeft gedacht. De presentator van een Canadees ontbijtprogramma blijkt sprekend op Roy te lijken. Peter, we leven met je mee….Terug naar de bibliotheek want daar is weer veel te doen. Er komen weer schrijvers op bezoek. Zo komt op maandag 25 oktober Paul Glaser naar de bibliotheek in Oss. Hij geeft een lezing over zijn boek “Dansen met de vijand”. Ben jij tussen de  14 en 25 jaar en hou je van griezelen, kom dan op vrijdag 29 oktober  naar de avond van het spannende young-adultboek. Deze avond is in Halloweensferen. Schrijfster Daniëlle Bakhuis komt langs voor een masterclass. Op maandag 15 november komt schrijver Adriaan van Dis naar de bibliotheek in Veghel. Deze avond staat “De wandelaar” centraal, dat dit jaar het geschenkboek is van “Nederland Leest”. En we sluiten het schrijversblokje af met Splinter Chabot. Hij komt donderdag 25 november naar ’t Spectrum in Schijndel om te vertellen over zijn succesvolle debuutroman “Confettiregen”.

Chef Léon kwam met een recept voor eendenbitterballen. Het recept is terug te lezen op onze website

Onze live-band van vandaag was “Various and Friends”. In het interview vertelde ze hoe de band is ontstaan en over hun optreden bij Acropolis in Megen, op zondag 24 oktober. Er is vrij entree, dus ga daar allemaal naar toe! In onze uitzending speelden ze:

1) The One I Love van David Gray

2) Yer So Bad van Tom Petty

3) When You Walk In The Room van Paul Carrack en als afsluiting

4) Before You Accuse van Eric Clapton

Roy zet op vrijdag 29 oktober tussen 19.00 – 22.00 uur zijn huis open voor kinderen van 4-10 jaar. Tijdens Halloween Haunted House kom je terecht in een echt spookhuis. Als je de hele route hebt afgelegd krijg je een traktatie. Meer info is hier te vinden

En zo kwam deze bomvolle uitzending tot een einde!

Tot over 2 weken!