Zaterdag 2 april en ja; het team is weer compleet. Anke is hersteld van corona en terug van de Pinksterfeesten/
Zaterdag 2 april; de dag na 1 april, we hebben het natuurlijk over de grappen en grollen die worden uitgehaald; Peter van de Wijst vertelt dat de bieb hier ook aan mee deed; de boeken zouden niet meer op alfabet staan maar op kleur. Hij vertelt ook over Yorik van Norden, gisterenavond hun gast in het luistercafe. Het was erg druk geweest en hij is nog aan het nagenieten. Helaas heeft hij de aanwezigheid van Natalie gemist. Er wordt door de bieb veel praktische zaken geregeld voor de Oekraïense vluchtelingen; onder andere taalles, kopieën, gratis wifi. De mensen zullen warm worden ontvangen.

In het tweede gedeelte van het Goedemorgen Cafe hebben we een gesprek met Reggie van Boxmeer. Ze vertelt over Slaap en Slaapproblemen, waar komende maandag een avond voor wordt georganiseerd in de Pas. Stress en ‘aan’staan zijn vaak oorzaak van een slaapprobleem. In de bijeenkomst wordt oa een oefening behandeld om in slaap te komen.

Onze gast is Mark Hendriks, hij is mede organisator van Tomocon wat volgend weekend in Berghem wordt gehouden. Er zijn 3 versies. Tomocon is gericht op de cosplay, de Japanse tekenfilm karakters. Een Tomofair is een japanse markt. Bij Comiccom komen er ook Amerikaanse karakters bij. Bij al deze bijeenkomsten komen de gasten als hun favoriete karakter. In de Berghplaets komen dit weekend 3200 vooral jeugdigen gasten. Wat te verwachten? Let’s make new friends is de slogan. Verder is er Japans eten, een cosplay catwalk, zijn er creatieve workshops, kun je assessoires maken, make up creëren, maskers maken en gamen. Meer info op tomocon.nl

Chef Leon gaat een meringue maken. Dit comfortfood zal er zeker in gaan! Het recept is hier terug te lezen.

De Formule 1 wordt behandeld en met name de presentatie van de 2 uitzendingen  beoordeeld. Wat wordt er komende race verwacht? Gaat Sebastian Vettel door, of stopt hij? Roy denkt dat hij stopt. Wordt vervolgd.

We bellen natuurlijk ook met Cor, gisteren jarig geweest. Hij is 44 geworden. Pfff wat een leeftijd. Het woord van komende week en het antwoord van vorige keer vind je hier.

De top 3 van deze week: meisjesnamen en daar sluiten we de show mee af. Over twee weken proberen we het weer. Misschien lukt het dan wel.