Pffooeee… een uitzending waarbij Roy een bekentenis gaat doen. Hij weet de spanning er goed in te houden.
Wat bleek, Roy kreeg afgelopen week diverse opmerkingen van zijn kinderen over zijn gewicht. Een beetje confronterend was het wel…daarom heeft Roy besloten om te gaan afvallen. We bekijken over twee weken hoe de stand van zaken is.

Merel Alders en Reginald Von Piekartz kwamen vertellen over de Pinksterfeesten in Nistelrode. Want volgende week is het dan eindelijk zover. De kermis, Pinksterloop, Braderie én het NK knikkeren zijn zomaar wat activiteiten die tijdens de Pinksterfeesten zullen gaan plaatsvinden. Het dorp staat weer op z’n kop. Het is spannend want er zijn vier nieuwe leden die al enige tijd betrokken zijn bij de organisatie, maar door corona nog nooit een editie van de pinksterfeesten hebben meegemaakt. Daar komt nu verandering in. Wil jij de organisatie helpen met diverse opbouwwerkzaamheden, als verkeersregelaar of wil jij assisteren bij het springkussen? Geef je dan op via de website.

Chef Leon gaf ons weer een nieuw recept; Ceviche van coquille (of zeebaars). Het is een licht verteerbaar gerecht met eiwitten en groentes, dus ook prima geschikt voor Roy. Het recept is zoals altijd terug te lezen op onze website.

Daar kun je ook teruglezen wat nou de betekenis is van “Dämmerung”, want dat verklappen we hier natuurlijk niet.

Onze Top 3 stond vandaag in het teken van Nederlandse artiesten die hebben meegedaan aan een talentenjacht en daarna ook succesvol werden.

Tot zover! Tot over 2 weken!