De zomervakantie is in volle gang! We hebben alle vakantieplannen doorgenomen, en met Peter van der Wijst spraken we over de nog aangepaste openingstijden die de bibliotheek tijdens de vakantie hanteert.
Peter vertelde  ons dat jij zelfs de mogelijkheid hebt om bij de bibliotheek te komen werken. Er zijn namelijk 3 openstaande vacatures. De bibliotheek is op zoek naar twee medewerkers voor de publieksservice en  een nieuwe webredacteur. Wil jij op de vloer staan en de bezoekers helpen, reageer dan op de vacature voor medewerker publieksservice. Heb je liever een kantoorbaan en ben je handig met websites, dan ben jij de webredacteur die de bibliotheek zoekt. Voor meer informatie over de vacatures kijk je op www.nobb.nl

Toetsenist Robert Brands introduceerde ons aan zanger en tevens tattoo artist Jos Ploegmakers (artiestennaam Jos van Uden). Jos is al meer dan 40 jaar tattoo artist en schrijft teksten voor liedjes. Een echte creatieve geest dus. Zoek ‘m op als je meer van ‘m wilt horen.

Met wielerliefhebber Tino Ruijs, spraken we over de Vuelta. Deze Spaanse wielerwedstrijd heeft dit weekend 3 etappes in Nederland voordat de groep naar Spanje gaat.

Daarna gaven we gas, en spraken we met Roy van der Heijden over de 24-uurs solexrace in Heeswijk-Dinther. Volgend weekend gaan 65 teams weer de gezonde strijd met elkaar aan. Er is weer veel muziek voor jong en oud en zoals altijd gaan de opbrengsten, uit onder andere het inschrijfgeld, naar KIKA.

Onze top 3 stond vandaag in het teken van vakantiebestemmingen. Wil jij weten op welke nummers de meeste stemmen zijn binnen gekomen, kijk dan op onze website.

Tot de volgende keer! Dan proberen we het gewoon weer!