Het is vandaag een belangrijke dag, namelijk; de intocht van Sinterklaas.
In het journaal hebben we kunnen zien dat de Sint en zijn pieten wat probleempjes hadden maar wij vertrouwen erop dat Sinterklaas dit oplost zodat wij hem dit weekend tijdens de intochten in onze regio kunnen ontvangen. Vanmiddag is hij in Nistelrode, en vanavond komt hij met de verlichte prinsenwagen aan in Berghem. Zondag komt de Sint naar Vorstenbosch, Heesch en Heeswijk-Dinther en volgende week zaterdag 19 november kun je je verlanglijstje aan hem afgeven in Oss en Uden.

Sinterklaas logeert tijdens zijn verblijf in Nederland op het Kasteel in Heeswijk. Directeur Luc Eekhout vertelde in de uitzending dat je van 15 november t/m 4 december een speurtocht door het kasteel kunt doen. Je komt langs het museum van Sinterklaas waar alle tekeningen van de kinderen hangen. Dus maak een mooie tekening en neem hem mee.


Cor gaf ons weer de oplossing. Wat is nou de betekenis van “Vokuhila”. Dat lees je op onze website. Daar vind je ook het nieuwe woord waar we weer over na kunnen denken.


De Top 3 stond vandaag in het teken van ademhalen. 12 november is namelijk internationale dag van de longontsteking. Onze top 3 is terug te vinden op de website.


Tot binnenkort!