Wij kwamen vandaag in polonaise het pand binnen. Er stond een heuse carnavalsuitzending op ons te wachten.
De uitzending werd geopend door Prins Niek d’n Urste van het Weversrijk. Ook de delegatie van de Ossekoppen kwamen spontaan de uitzending binnengelopen.

Peter van der Wijst vertelde dat de bibliotheken tijdens carnaval aangepaste openingstijden hebben. Tijdens de carnavalsvakantie zijn er diverse activiteiten. Op vrijdag 3 maart organiseert de bibliotheek van Veghel een luistercafé over Paul Mc Cartney. De muziek op deze avond wordt verzorgd door Yorick van Norden. Op maandag 6 maart komt  journalist Olaf Koens praten over zijn werk als correspondent in de brandhaard Oekraïne en zijn recent verschenen boek.

Onze Chef Leon had een lekker carnavalsrecept voor ons; een Dalmatische bonensoep naar een recept van “ons moeder”. Het is een makkelijk gerecht voor een krachtige en goed vullende soep zodat je vol energie carnaval kan gaan vieren. Je hoeft er niet lang voor in de keuken te staan dus je kunt weer snel aansluiten in de polonaise.

Cor gaf ons weer het verlossende antwoord. Strapazierfähig is belastbaar. Ook hebben we weer een nieuw woord waar we over na kunnen denken.

Deze carnavalsuitzending werd afgesloten met de 4-viltjes.

Wij wensen iedereen een fijne carnaval en tot over 2 weken!!