We zijn uit het carnavalsgedruis en terug in de studio voor weer een nieuwe uitzending in ons eigen café.
Met Peter van der Wijst spraken we over alle activiteiten in de bieb, en dat zijn er nogal wat. Peter was nog aan het nagenieten van het luistercafé van gisterenavond op de Noordkade in Veghel. Deze avond stond in het teken van Paul McCartney. Het volgende luistercafé, op vrijdag 7 april, zal in het teken staan van zanger James Taylor. Aanstaande maandag komt journalist Olaf Koens naar de bibliotheek in Oss. Een gast waar de bibliotheek erg trots op is. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Meer informatie en alle activiteiten kun je terugvinden op de website van de bibliotheek.

De studio stond weer vol met muzikale gasten waaronder Frank, Andrea en Eefke van de band Co-Incidental uit Heesch. Op zaterdag 1 april organiseren zij alweer de negende editie van “Nothing Else Matters”. Een benefietavond waarbij 5 bands zich geheel belangeloos inzetten voor het goede doel. Dat goede doel wijzigt ieder jaar. Dit jaar gaan de opbrengsten naar “Eten over Oss” en ” Eten over Bernheze”.

Daarnaast hadden we een heuse primeur. Mick Stender kwam samen met zijn gitarist Kees voor het eerst zijn nieuwe single “Run Away” live ten gehore brengen. Het afgelopen jaar was Mick elke donderdagavond te horen in de radioshow van Giel Beelen op Radio 2. Dit heeft hem veel nieuwe luisteraars opgeleverd. Vanavond kun je hem nog live zien optreden tijdens de Rockronde in de Groene Engel in Oss, hier zijn nog enkele kaarten voor verkrijgbaar.

Om de rust weer wat terug te brengen had Chef Léon ook nog een recept voor ons; Buideltjes gevuld met slakken met een oosterse presentatie. Klinkt al als een mond vol. Het recept is terug te vinden op onze website.

Cor vertelde ons wat nou de betekenis is van “muzzepuckel”. Hij zei ons de vorige uitzending al dat hij hoopte deze mensen niet te veel tegen te komen tijdens Carnaval. De oplossing is namelijk; iemand die niet van carnaval houdt. Ook gaf hij ons weer een nieuw woord waar we weer over na kunnen denken.

Tot over 2 weken!