Het was leeg vanochtend in de studio. Echter dat was logisch, het was een extra uitzending. Dat betekende dat Anke en Natalie afwezig waren en alleen Roy aanwezig was. Roy zonder de dames, dus geen rem er op, hoe zou dat uitpakken?
De agenda qua bioscopen doorgenomen, zeker met dit weer in Nederland is het goed idee om binnen te blijven. Barbie en Oppenheimer zijn ook deze week de grote blockbusters. Snel door naar de bibliotheken, hebben we daar ook vermaak. Jazeker, zo valt te lezen op www.nobb.nl .

Door na het tweede uur waar Roy zich verbaasd over het nieuws. In Tilburg wil iedereen een piemel knuffel tijdens de Tilburgse Kermis en is het nieuws van de dag dat code Geel wordt afgegeven door het KNMI vanwege het noodweer wat nadert.

Vervolgens komt Roy op het festivalseizoen. Op dit moment is Tomorrowland bezig in België. Het grootste festival in Europa, zo mogelijk ter wereld. Het is kwart voor 11. Het lijkt Roy een goed idee om Tomorrowland bezoekers te bellen voor een sfeer impressie. Hij belt daarom met Linda Kastermans…..midden haar remslaap belt Roy haar wakker. Kastermans geeft dan toch een helder verhaal met een duidelijke impressie van de dag ervoor.

Uur 3 werken we natuurlijk toe naar het hoogtepunt van de show, althans dat vindt Cor Alberink zelf. Maar voordat het zover is, neemt Roy het nieuws rondom F1 met je door. Fernando Alonso is vandaar jarig, wat meteen de brug is naar de jarigen van vandaag. Daarna is het moment daar, tijd voor de Duitse man die wat timide klinkt. Het komt omdat hij in een tuincentrum staat. Het weerhoudt Roy er niet van om volledig los te gaan met zijn polonaise in zijn eentje en natuurlijk de GALM. De woorden van de week worden behandeld, wat je verderop op de site kunt lezen.

De top 3 blijkt een bijzondere te zijn. De game Call of Duty zal binnenkort haar nieuwste deel aankondigen en daarom staat de top 3 in het teken van de game. Welke plaat hoort er bij. Daardoor wordt Roy geconfronteerd met een kerstplaat van John Lennon die op plek 2 staat.

En dan is het tijd om de show weer af te sluiten. Volgende week probeert Roy het weer.

Wie weet lukt het dan wel.