De zon scheen deze ochtend, maar volgens de berichten zou het snel bar weer worden. Toch tijdens de uitzendingen bleef het goed weer.
Na een regenachtige dag gisteren konden we dat wel gebruiken. Even als de Powerboost die we hard nodig hadden, dit in de vorm van een top 3. Op deze site zie je de uiteindelijke top 3.

In het eerste uur hadden we Peter van der Wijst die dit keer de wat minder grote bibliotheken belichtte. Zo vertelde hij over 2 evenementen in de bibliotheek van Heesch.  Waarvan 1 onderwerp ging over een politiek café waar onder andere Mona Keizer komt, lid van de BBB.
Verder vertelde Peter over een evenement Eureka, dat gaat over uitvindingen die in Oss zijn gedaan. Mocht je meer willen weten ga dan naar www.nobb.nl .

In het tweede uur spraken we Annemarie Baaiens die voor het Jan Cunen Museum werkt. Morgen is daar de workshop Prehistorisch geluksbuideltje maken, waarbij ook informatie wordt gegeven over de tijd van de Vorst in Oss.

Hierna kwam er een vreemd moment, Jolwin Dobbelsteen werd gebeld om weer Roy in de uitzending te bevragen over zijn eigen evenement Halloween Haunted House te Heeswijk Dinther.
Jolwin nam het moment ook nog even om te vertellen over de Popronde die gisteren Uden had aangedaan. Jolwin was zwaar onder de indruk van bepaalde talenten die hij gisteren zag spelen.

Roy was nog maar net bekomen van het heerlijke recept van Leon van der Heijden (veel amaretto) en toen kwam er een vrolijke verschijning, clown Durske. Hoe is het om een clown te zijn en wat doet dat met je. Ellen Princen, die als alterego Clown Durske is, legde dit uit en gaf aan dat ze ook workshops gaf hoe je een clown kunt worden. Ook speelt ze in theater, meer informatie hierover kun je vinden op www.clowndurske.com .

Tijd voor der Deutsche, oftewel Cor Alberink die dan toch weer de show redde.

Een bomvolle show………..volgende keer…….wie weet lukt het dan wel.