Op deze elfde van de elfde bespraken we met Peter de vele sinterklaas activiteiten in de bieb.
Volgend weekend zal de goedheiligman weer voet op Nederlandse bodem zetten en dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Daarom is er aanstaande woensdag een sinterklaas knutselmiddag. Je kunt alvast iets moois knutselen voor in je schoen zodat je op zaterdag, als Sinterklaas er is, je schoen kunt zetten met een cadeautje voor de Sint.

Omdat niet iedereen precies weet wat de Tweede Kamer doet, welke onderwerpen er spelen en hoe je kunt stemmen wordt er tijdens vier gratis verkiezingsbijeenkomsten in de Bibliotheek in Oss, Uden, Veghel en Heeswijk-Dinther uitleg gegeven over de aankomende verkiezingen en het stemmen. Dat is geen saaie presentatie, iedereen doet actief mee.

Roy en Nathalie hadden het over de hype van dit moment, de crompouce. Want welke varianten zijn er inmiddels allemaal te verkrijgen. Bij crompouce waren we nog gematigd enthousiast maar toen we hoorden over de kibbelpouce, sushipouce, frikanpouce en de oliepouce werd het enthousiasme al snel iets minder.

We hebben er even op moeten wachten maar Cor vertelde ons ein-de-lijk de betekenis van het Duitse woord “Narrenfreiheit” en gaf ons ook weer een nieuw woord om over te denken.

Niet alleen de jarigen werden vandaag weer in het zonnetje gezet. In onze thema Top3 ging onze speciale aandacht uit naar alle singles. Want de elfde van de elfde is niet alleen de aftrap van het carnavalsseizoen, deze dag is ook uitgeroepen tot Singles Day.

Ben je nou benieuwd wat er in deze Top 3 stond. Dan kun je dit allemaal teruglezen op onze website, www.goedemorgencafe.nl

Tot snel!