Het is glad buiten, het heeft de hele week gesneeuwd en geijzeld en naar verwacht is het na morgen weer allemaal over en wordt het weer herfst.

Roy heeft afgelopen donderdag in privé-sfeer een ‘vrijdag-de-dertiende’ ervaring gehad en vertrouwd er op dat alles goed komt.


We bellen met Peter van der Wijst van de bieb en hij vertelt dat er, als altijd heel veel te doen is. De Nationale Voorleesdagen beginnen de 24ste officieel. Het prentenboek ‘Help! Een verrassing’  staat hierin centraal. Zondag staat een wandeling gepland in samenwerking met de Kunstkring. Check de website nobb.nl voor meer informatie.


Om 10:15 uur bellen we met Jolwin Dobbelsteen. Jolwin wordt 30 januari 45 jaar en gaat naar Stichting Vinyl Plaatjes waar hij was uitgenodigd om live radio te gaan maken. Hij gaat op 33 en 45 toeren zijn eigen programma Jolwin.nl maken en onder andere Vrienden van Bernhoven komt om te vertellen waarom ze zo blij worden van de opbrengst van deze aflevering.


Chef Leon vertel hoe het is om te werken als mensen op zijn handen kijken. Hij vertelt over zijn ervaring in Parijs en hoe hij aan het betreffende recept is gekomen.


In het laatste uur worden de feiten van 20 januari in het verleden benoemd, de jarigen van de dag en wie er zoal dood is. Cor Alberink beleeft als Der Deutsche zijn hoogtepunt van de dag weer en daarmee besluiten we deze uitzending. Volgende keer proberen we het gewoon weer!

U