Uitzending 554
Nadat, door omstandigheden, na ongeveer een uur uitzending 553 moest worden afgebroken beginnen we vandaag met frisse moed aan uitzending 554.
Buiten de uitzending starten we de ochtend altijd met het uitwisselen van de nieuwtjes zodat wee ons verder volledig kunnen focussen op wat er komen gaat. Roy heeft jaarlijks een of twee keer last van zijn stem en laat dat nou toevallig deze uitzending zijn. Geen probleem en lekker rustig want Anke en Nathalie nemen de presentatie naadloos van hem over. Hebben we dit keer ook eens niemand beledigd en dat is ook wel eens fijn. We spreken met Peter van der Wijst van de NOBB. Hij vertelt dat Lenny Kravitz op 5 april naar het Luistercafe komt. Mochten fans van Lenny dit lezen dan vraagt hij of deze zich bij het Goedemorgen Cafe willen melden.

Op 10 maart gaat de bieb 2 weken dicht tot 26 maart, en dat gebeurt met een lach en een traan. De medewerkers kijken uit naar de verhuizing naar een pand waar alles mag en kan. En ook de boekenweek komt er aan.

In het tweede uur zijn twee heren van Co-incidental in de studio. Ze komen vertellen over de 10de editie van Nothing Else Matters. Jan van der Wielen en Frank van Heck vertellen, als iedere keer weer, heel enthousiast over hun event wat jaarlijks in de Pas wordt gehouden. Dit jaar gaat de opbrengst naar No Guts No Glory; een club die voor mensen met een ernstige ziekte die muzikale wensen hebben, en hun naasten, een mooie dag verzorgen. Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 6 april in Heesch. Vergeet niet naar de veiling te kijken op www.nothingelsematters.nl.

We draaien het de songfestival-inzending Europapa en Nathalie heeft daar een ongezouten mening over; een lied wat hoort bij deze tijd en eentje met een boodschap. In het laatste uur wordt De Dag Van nog behandeld en hebben we het over De Race van vanmiddag. Der Deutsche heeft natuurlijk zijn eigen hoogtepunt van de dag en dan zit de uitzending er al weer op. Volgende keer proberen we het gewoon weer.