Het team was weer compleet. Anke’s drukke werkzaamheden voor de Pinksterfeesten zitten er weer op en Roy had deze week een sportieve activiteit waar hij nu nog steeds last van heeft.
Het team was weer compleet. Anke’s drukke werkzaamheden voor de Pinksterfeesten zitten er weer op en Roy had deze week een sportieve activiteit waar hij nu nog steeds last van heeft. Omdat het voetbalteam van zijn zoontje na dit seizoen uit elkaar valt was er een wedstrijd tussen ouders en kinderen. De afgelopen jaren hebben ze de kinderen laten winnen, maar dat lieten de ouders deze laatste keer niet gebeuren.

Peter vertelde over een bijzondere workshop in de bibliotheek in Oss. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden ruim 260 Joodse Ossenaren weggevoerd en vermoord. In Bibliotheek Oss is op zaterdag 8 juni van 13.00 tot 15.00 uur onder de noemer ‘Namen en Nummers’ een workshop om voor deze slachtoffers een naambordje te maken. Op zondag 1 september worden in Den Bosch uit alle Brabantse steden de naambordjes samengebracht op een plattegrond van Noord-Brabant.

We hebben enkele weken moeten wachten op het verlossende antwoord, maar vandaag hadden weer Duitse les van Cor en kwamen we erachter wat de betekenis is van het Duitse woord: “haubentaucher”. Natuurlijk kregen we ook weer een nieuw woord om over na te denken.

Onze Top 3 stond vandaag in het teken van overleden zangers/zangeressen uit het Buitenland. Wil jij weten welke artiesten in de top 3 terecht zijn gekomen, kijk daar op onze website. Daar kun je alles teruglezen.

Tot over 2 weken!