5 tomaten, uitgehaald en in blokjes gesneden 3mmx3mm
90 gram gesnipperde sjalotten
5 mooie tenen knoflook
180 Tagasisische olijven in blokjes gesneden
160 gram kleine kappertjes
1 eetlepel gehakte peterselie
30 ml olijfolie EV
Peper en zout naar behoefte
20 ml balsamico azijn(ook te vervangen door citroensap)
Bereiding:
Er zijn twee mogelijkheden.
1-houdt de ingrediënten rauw, maak dan de Antiboise 1 dag eerder dan dat u deze gaat gebruiken, voor het goed doortrekken van de smaken.
2-U smoor de ingrediënten (peterselie en balsamico azijn pas op het einde) voor 5 minuten op matig vuur. En laat de smaken 1 uur intrekken voordat u de Antiboise gaat gebruiken.
Combineer deze frisse en rijke groenten dressing/saus met geroosterde vis, vlees of groenten.
Ik wens u veel kook plezier, met culinaire groet Chef Léon
www.cateringchefleon.nl