Robin Roefs uit Heeswijk Dinther heeft zijn contract bij de Nijmeegse club met maar liefst vijf jaar verlengd.

De 20-jarige reservedoelman van N.E.C. is een zelf opgeleid talent van de club en heeft een nauwe band met N.E.C. sinds zijn intrede in 2014 bij de N.E.C. Voetbalacademie. Sinds 2021 maakt hij deel uit van het eerste elftal.

In de afgelopen seizoenen heeft Roefs zijn kwaliteiten laten zien als onderdeel van het O21-team van N.E.C., en hij fungeert tevens als de tweede keeper achter Jasper Cillessen. Met dit nieuwe contract wordt de man uit Heeswijk Dinther beloond voor zijn voortdurende ontwikkeling.

Roefs is verheugd over de verlenging en geeft aan: “Sinds 2014 ben ik verbonden aan deze prachtige club, en het doet me goed dat er nog eens vijf jaar aan worden toegevoegd. Ik heb hier al aanzienlijke groei doorgemaakt en ben vastbesloten om deze trend voort te zetten. Mijn ultieme doel is natuurlijk om als eerste doelman tussen de palen te staan en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team.”

Ook technisch directeur Carlos Aalbers toont zich verheugd over de verlenging en zegt: “Robin is een veelbelovende keeper waarin wij een toekomstige eerste doelman van de club zien. Zijn sterke ontwikkeling de afgelopen seizoenen heeft hem de positie van tweede keeper achter Jasper opgeleverd. Het zou een prachtig verhaal zijn als hij in de toekomst als zelfopgeleide doelman in de voetsporen van Jasper kan treden. Met deze contractverlenging tonen we ons vertrouwen in Robin, en we zijn blij dat hij vertrouwen heeft in ons project.”