Vanochtend hadden we Stephan Damen uit Oss in de uitzending. Stephan plaatste vrijdagmiddag een facebook post met het verhaal over het gescheurde tientje. In de uitzending vertelt hij dat het een tientje is van 30 jaar geleden. Het verhaal is romantisch: “Ik had een gezellige avond gehad met een dame. Op het eind van de avond kwam de vraag:  “gaan we elkaar nog vaker zien? “ “, verteld Stephan Damen.  “Ik heb toen een tientje kapot gescheurd en gezegd dat als het lot ons gunstig gezind was dit tientje weer één geheel zou worden.”, aldus Damen.  Echter hij weet totaal niets meer van de dame, hoe ze er uit zag etc.

Stephan Damen is inmiddels gelukkig getrouwd met een andere vrouw, verteld hij met klem, en op de vraag of dat dit geen vorm van Midlife Crisis is antwoord hij met nee. Zijn vrouw keurt zijn zoektocht goed. Wat hij gaat doen als hij de vrouw vindt: “euh dan gaan we gezellig kletsen onder het genot van bakje koffie of thee!” Al schat hij zelf de kans erg klein in.

Door zijn verhaal op facebook te posten heeft hij vrijwel direct veel reacties opgeroepen. De ene na de andere omroep belt hem op voor een interview zoals ook wij van het Goedemorgen Cafe deden.