Morgen is alweer onze laatste uitzending van het jaar.  Het gaat een hele bijzondere uitzending worden die geheel in het teken zal staan van de grote jaarlijkse inzamelingsactie van de Osse voedselbank.

De voedselbank kan dit jaar vanwege corona niet naar de supermarkten om mensen daar te vragen iets te kopen voor het goede doel. Daarom is er een alternatief bedacht in de vorm van een drive-through. Deze is op zaterdag 11 december te vinden aan de Rossinistraat 3 in Oss.

Mensen kunnen tussen 8.30 uur en 16.30 uur producten afleveren voor mensen die het niet zo breed hebben. Vanaf de parkeerplaatsen voor het pand van de Voedselbank kunnen de producten in speciaal klaar gezette kratten gedeponeerd worden. “We zijn blij met alles, maar hopen vooral op houdbare producten. Dat kan bijvoorbeeld rijst, broodbeleg, champignon ragout of houdbare melk/chocomelk zijn”, zegt Henk Snijders van voedselbank Oss.

Radiostation Mfm besteedt ook aandacht aan deze inzamelingsactie. In een live-uitzending komen er verschillende gasten langs die vertellen over het belang van de voedselbank. Ook worden luisteraars op de hoogte gehouden van de actie. De uitzending wordt gemaakt naast het pand van de voedselbank.

Kijk nog eens in je keukenkastjes en geef wat je maar kan missen. Wij zouden het leuk vinden om jullie te zien!

Bron: dtvnieuws.nl

Foto: Voedselbank