Ja mensen het gaat over een orgasme en wel die van de vrouw. We hebben goed nieuws voor de vrouw, wat minder voor de man. Want wat blijkt, vrouwen hebben betere orgasmes en zelfs meer orgasmes als ze sex hebben met een vrouw.
Het blijkt namelijk dat als vrouwen seks hebben met vrouwen, dat ze meer plezier aan seks beleven. Onderzoek wat in Amerika is gehouden toont ook aan dat slechts 33 procent van de vrouwen een orgasme heeft als deze seks heeft met een man. Echter als vrouwen seks hebben met vrouwen, dan heeft 86 procent van de vrouwen een orgasme. Daarbij moet wel vermeld worden, dat dit lesbische vrouwen dan zijn. Bij bi seksuele vrouwen ligt het behalen van een orgasme op 66 procent.
Ook blijkt dat vrouwen die seks hadden met andere vrouwen wel tot 55 keer per maand een orgasme beleefden. Vrouwen die met mannen seks hadden slechts 7 keer per maand.
Het bijzondere aan deze uitslag is het feit dat het aantal keren van seks tussen vrouwen onderling een stuk lager ligt. Vrouwenkoppels gaan gemiddeld 10 keer met elkaar naar bed, waar hetero stellen dit juist 16 keer deden.
Volgens onderzoekers ligt het aan de manier waarop het seksspel wordt gehouden. Bij vrouwen onderling is het voorspel veel langer, zon 45 minuten en veel gevarieerder, waarbij bij een heterostel het voorspel bij lange na niet de 45minuten haalt. Een man zou meer gefocussed zijn op de penetratie en daarom sneller daar naar over stappen.