Uitgelicht
Uitzending 516
Ja hoor, deze aflevering zijn we weer eens met drie: ook Anke heeft vandaag de weg naar de studio ge
Uitzending 515
Het was weer een bomvolle uitzending. We spraken met Michel Roefs van Fc Bernheze.
Uitzending 516
Ja hoor, deze aflevering zijn we weer eens met drie: ook Anke heeft vandaag de weg naar de studio ge
Uitzending 515
Het was weer een bomvolle uitzending. We spraken met Michel Roefs van Fc Bernheze.
Uitzending 514
Deze stille zaterdag was alles behalve stil, de studio was vol leven
Catering Chef Leon Risotto Truffel Bitterballen

Risotto truffel Bitterballen

Dit keer bijzondere bitterballen die handgemaakt worden met niet de gebruikelijke ingrediënten.
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 50 minuten
Moeilijkheidsgraad: 3
Aantal personen: 10

Ingrediënten

2.5 liter water 375 gram witte champignons in kleine blokjes 375 gram kastanjechampignons in kleine blokjes 300 gram porto bello gesneden in kleine blokjes Rapunzel bouillonpoeder naar smaak 50 gram gedroogde cèpes (eerst goed spoelen en daarna 15 minuten weken in 200 ml.lauw water) Bereidingswijze: Bovenvermelde ingrediënten koken tot een bouillon. Ingredienten: 500 gram fijngesnipperde ui 50 ml olijfolie ev 1 kg risotto rijst 50 ml witte truffel olie (???) 30 gram vers gehakte peterselie

Bereiding

Olijfolie verhitten, ui erin aan zweten, hierna de risotto rijst verder aan zweten. Daarna pas de truffel olie toevoegen Voeg nu de bouillon toe, en gaar de risotto langzaam aan. .!00 gram roomboter en 150 gram geraspte oude kaas en 100 gram truffel tappenade toevoegen tegen einde van garing. Zo ook de gehakte peterselie. Storten in gastronoom bak, afkoelen. A l’Anglaise paneren met bloem, eiwit en panko

Met vriendelijke en culinaire groeten Léon van der Heijden

Deze recepten worden ook uitgelegd in elke uitzending van Het Goedemorgen Café op Mfm.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
DE TOP 3: Songfestival Top 3
Abba –
Waterloo
Brother of men –
Save al your kisses for me
Johny Logan –
Whats another Year
Uitzending op: 14 mei, 2022