Zaterdagavond werden er zes kinderen uit Bernheze verrast met een kinderlintjes. De eerste editie van de SP Kinderlintjes was het in het leven geroepen om kinderen te eren die bijdragen aan een verbetering in de maatschappij. Er werden 5 kinderen geëerd uit Heesch en één uit Heeswijk-Dinther.

Dané Hanegraaf  deed mee aan een sponsortocht en haalde 670 euro op voor het prinses Beatrix Spierfonds, terwijl deze zelf aan een spierziekte is overgeleverd.

Eva van Rossum schreef een boek over haar vader die aan Alzheimer is overleden. De 8 jarige schreef het boek “Waar is mijn Papa?”.

De 14 jarige Senna Spierings nam het iniatief voor een crossbaan in Heesch.

Rens en Elin zette zich in voor het zwerfafval in Heesch. Ze deden daarom ook mee aan het tv programma ZAP om zwerfafval op te ruimen.

Als laatste, ook al bekend bij het radioprogramma “Het Goedemorgen Café”, is Ferre Otjens die zich sterk maakte voor een speciaal zebrapad in Heeswijk-Dinther. Een regenboog zebrapad om zo kenbaar te maken dat iedereen erbij hoort. Groot dik dun, hetero, homo, transgender, donker getint of blank, iedereen hoort erbij.

Ferre Otjens werd later op de avond nog een keer verrast met een officieuze serenade van de Koninklijke Fanfare Heeswijk, waar de redactie van Het Goedemorgen Café bij aanwezig was.